Ercsi

2015.02.26. 09:07

Egy órán belül elfogták az ercsi besurranó tolvajt

A bejelentést követő egy órán belül elfogták az ercsi rendőrök a besurranó tolvajt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ercsi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 30 éves ercsi férfival szemben.

Fotók: FMRFK

P. Csabát azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy kedd este Ercsiben, besurrant egy Jókai Mór utcai családi házba és onnan ellopta a sértett kézitáskáját a benne lévő készpénzzel és személyes okmányokkal. Az elkövető a helyszínről az udvaron parkoló személygépkocsi indítókulcsát és egy 20 euró-s bankjegyet is eltulajdonított.

A bejelentést követő egy órán belül az ercsi járőrök felfigyeltek egy helybéli férfira, aki a sértett által leírt sötét ruházatban sétált a helyi vasútállomás felé. Az egyenruhások igazoltatták P. Csabát, akinél az intézkedés során nagyobb összegű készpénzt és egy árulkodó 20 eurós bankjegyet találtak. Elfogását követően a férfit előállították az Ercsi Rendőrőrsre ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!