Fehérvár AV19

2015.09.01. 19:11

A Fehérvár AV19 MOL-Liga-csapata is hangol

Székesfehérvár – A jégkorong MOL-Liga pontvadászata szeptember 11-én rajtol. A nemzetközi bajnokságban idén a Fehérvár AV19 is indít csapatot.

Ferencz Balázs

A MOL-Liga 2015/16-os idényében 9 csapat csatázik. A romániai Corona Brassó, és a HSC Csíkszereda mellett a magyar kontingenst a MAC Budapest, a címvédő DVTK Jegesmedvék, a Debrecen, a Dunaújvárosi Acélbikák, a Ferencváros ESMTK, valamint az Újpest és a sorozatba visszatérő Fehérvár AV19 alakulatai erősítik. A fehérváriak az EBEL-ben szereplő együttes mellett indították el a MOL-Ligában remélhetőleg vitézkedő gárdát, s Tyler Dietrich csapata az Újpest ellen tesztelte aktuális állapotát.

A Volán a Scola (Kalnins) - Szaller, Krogh, Pillók, Shupe, Holmberg – Hegyi, Szabó, Orban, Kocsis, Bodo – Vokla, Korbuly, Tóth, Reisz, Szita – Pados, Vizi, Reiter, Mazzag, Hamvai összeállításban kezdett, és az első harmadban vezetést szerzett Bodo révén. A középső periódusban is szoros csatát hintettek a jégre a bő egy hét múlva már tétmérkőzéseken karcoló felek, s az Újpest is eljutott a fehérvári ketrecig, s bizony kétszer be is vette azt. A kék-fehérektől azonban Kocsis, Krogh, és Tóth is eredményes volt, így negyven percnyi játék után 4-2-re vezettek a hazaiak. A végén Brance Orban is villant, így a Fehérvár AV19 5-2-re nyerte a felkészülési derbit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!