A fehérváriaké a bajnoki cím

2016. március 30., 22:18 szerző: Szupkai Gábor
komment
Az osztrák bázisú nemzetközi liga bajnoki címe, az EBJL győzelem volt a tét a Kisstadionban a MAC és az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia párharcának harmadik mérkőzésén.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy nappal korábban a magyar bajnoki elsőség volt a tét, ott a három győzelemig tartó párharcban 5-1-es győzelemmel mentette 2-2-es állásra a döntőt a MAC.

Szerda este az osztrák bajnokság döntőjében vívtak meg egymással a csapatok, ahol csupán két győzelem kell az EBJL megnyeréséhez, amit ezen az estén biztos volt, hogy valamelyik csapat megszerez, hiszen egy-egy győzelmet már begyűjtöttek egymás ellen.

Az első húsz perc után a MAC vezetett, Lőczi Árpád góljával, majd a második harmadban csodát tett a fehérvári csapat. Alig négy perc alatt négyszer is betaláltak, sorrendben Gyurgyev Miklós, Makovics Bence, Nagy Ákos és   Mihály Ákos voltak a gólszerzők, 4-1-es fehérvári előnnyel vágtunk neki a harmadik húsz percnek.

Ahol a MAC tökéletesen használta ki az emberelőnyöket, és tizennégy másodperccel a vége előtt hosszabbításra mentette a meccset.

Ahol az utolsó szó végül a fehérvári Nagy Ákosé volt, ezzel pedig az Ocskay Gábor JA lett az EBJL bajnoka.

Szupkai Gábor

2016. március 30., 22:18 szerző: Szupkai Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...