Fehérvár AV19

2015.03.26. 09:15

A győzelem hangjai

A Salzburg otthonában megnyert EBYSL-döntő után Erdély Csanád és Kornakker Dániel értékelte az összecsapást.

„Nagyon érdekes mérkőzés volt, de nyertünk és ez a legfontosabb – kezdett bele a felnőtteknél is stabil csapattagnak számító Erdély Csanád. – Nagyon örülök, hogy befogadott a csapat a rájátszásra. Szerintem ez komolyabb dolognak számít, mint a hazai győzelem. Nem akarom csorbítani az első mérkőzés érdemeit, de úgy gondolom, a Salzburg a második meccsen jobb volt nálunk. Nagyon képzett játékosaik vannak, akik kiválóan támadtak le. Azért sikerült megnyernünk a meccset, mert a csapatösszhang nálunk sokkal jobb volt és végig jobban küzdöttünk.”

Az örömittas játékosok közül az ezúttal is klasszis teljesítményt nyújtó kapusunkat, Kornakker Danit is sikerült elkapni néhány szóra, mielőtt elragadták volna az ünneplő társak.

„Ez ismét fantasztikus csapatmunka volt, mindenki megtett mindent azért, hogy nyerni tudjunk. Igazából ez a siker az egész csapatnak köszönhető, ha nem lettünk volna ennyire együtt, akkor nem sikerült volna" - mondta a kiváló hálóőr.

 

Csik Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!