Fehérvár AV19

2015.06.22. 19:13

Akivel mindig történik valami

Inline, lovaglás, vitorlázás, modellkedés. Orbán Attila, csapatunk kemény bekkje nem csak a hokival foglalatoskodik a felkészülési időszakban.

Jégkorongozóink a szezon szünetében sem pihennek, a szárazedzések már tartanak, de azért jut idő a kikapcsolódásra is. Orbán Attila, a sokoldalú védő számot elfoglaltságot talált magának.

„Már a múlt szezonban is lovagoltam, ez kikapcsol, és mivel a lovarda nagyon szép helyen van, ide járok feltöltődni. Természetesen szezon közben nincs időm rendszeresen járni, de a holtszezonban jó kiegészítésnek tartom. Másféle mozgásforma, mint a jégkorong, és már régen szerettem volna elkezdeni ezt a sportot is.”

Az aktív időtöltés itt még nem ér véget Orbi számára, múlt hét végén az Inline Magyar Kupán vett részt a Marczi Skate színeiben, és a kupán bronzérmes lett a csapatával.

„Az inline a nyári felkészüléseim része már öt éve, 2010 óta tagja vagyok a magyar válogatottnak is. Jó kicsit összejönni régi csapattársakkal, mindig jó hangulatban zajlanak a meccsek és a válogatott programok is. Idén nyáron a válogatott kimarad, de biztos, hogy visszatérek még a jövőben. Idén is, ahogy az elmúlt években, Újpesten rendezték a Magyar Kupát, most csak a bronzérem sikerült, de az eredmény mellett a jó hangulat volt a legfontosabb ezen a napon.”

A lovaglás és az inline mellett fiatal védőnk a vitorlázásba is belekóstolt és elárulta, biztosan nem egyszeri alkalomról volt szó. És hogy a jövő hogy alakul?

„Nagyon jól sikerült ez a szezonom, nem titok, hogy több helyről is vannak megkereséseim, de az elmúlt öt évben igazi székesfehérvárinak érzem magam. Örülök, hogy számít rám a klub, folyamatosan tárgyalunk a közös folytatásról.”

A sporttal kapcsolatos programok mellett még egy egészen más műfajban is megmutatja magát Orbi, modellnek állt. Korábban egy kollekció bemutatójához állt modellt, de szerepelt már Herczeg Zoltán divatshowjában is. És ha ez még nem lenne elég, a hétvégén a fakanalat vette a kezébe, hiszen a SportKlub csapatával harcsapaprikást készített a Velencei Horgász Randevún.

Főzés a Sporklub csapatával. Orbi mellett balra Molnár Andrea és Erdei "Madár" Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!