Fehérvár AV19

2015.10.05. 13:22

A Fehérvár AV19 Milan Zrnic játékvezető segítségével bukott

Székesfehérvár - A Black Wings Linz ellen 59 perc 24 másodpercig vezetett a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Mégis a vendégek nyerték az EBEL 8. fordulóját.

Ferencz Balázs

Az elképsztő energiákat mozgósító, szívvel-lélekkel hokizó, hat meghatározó játékosát is nélkülöző Fehérvár AV19 az utolsó percben kapott ki vasárnap este. A Linz az 53. perctől folyamatosan emberhátrányban játszott, az utolsó percben kettős volt a linzi fór, vagyis a játékvezetők, közülük is főként Milan Zrnic könnyelmű ítéleteivel lefejezte a Volánt. Rob Pallin elkeseredetten nyilatkozott a találkozó után.

- Háromnál is több pontot érdemeltünk volna, figyelembe véve milyen erőfeszítéseket tettek a fiúk, és mekkora szívvel játszottak. Az elmúlt három évben még nem láttam ilyen elszántságot. A pénteki meccs után azt mondtam, hogy jobban kell végeznem a munkámat. Arra értettem, hogy jobban le kell vegyem a nyomást a játékosok válláról. Nem én vagyok a világ legjobb edzője. De a játékosaim mindig is szívvel-lélekkel játszanak. Nem könnyű most a helyzet, egyáltalán nem. Őszintén szólva, azt hittem, az ellenfél ellen ítéltek az utolsó percben. Nehéz megemészteni, ami történt. Sajnálom a játékosaimat. Az elszántság, a harcosság olyan volt, amilyet az elmúlt három évben még sose láttam. Soha nem nem edzettem olyan csapatot, amelyből ennyi kulcsjátékos hiányzott volna, s így sikerült a liga élcsapata ellen majdnem shutoutot elérni.

Ocskay Gábor szakosztályigazgató tájékoztatása szerint a klub észrevételt tesz az EBEL felé, de nem óv.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!