Fehérvár AV19

2015.11.09. 20:33

Az Újpest skalpja még hiányzik a Volánnak

Székesfehérvár – Rövid válogatott szünet után folytatódnak a jégkorong Mol Liga izgalmai, és ismét az Újpest lesz a FAV19 vendége.

Szupkai Gábor

Akik ellen lehetne mit törleszteni, illetve javítani a mérlegen. Merthogy ellenük még nem láthattunk örömittas fehérvári játékost a végső dudaszót követően. A szezon legelején Újpesten múlták felül a fehérvári fiúkat 3-2-re, és legutóbb is mindhárom pontot elvitték a lilák a Raktár utca 1-ből. Hiába vezetett a Fehérvár AV19 már két góllal, végül fordított a budapesti csapat, és győzött 4-2-re. A Volán azóta zsinórban négy mérkőzését is megnyerte, az UTE viszont csúnya pofont kapott hazai jégen a MAC-tól, megbotlott a Dunaújváros ellen, majd meglepetésre porig alázta a Debrecent. Erre talán joggal mondhatjuk, hogy rapszodikus a lilák teljesítménye. Jelen pillanatban tizennyolc mérkőzést követően a FAV19 a negyedik helyen áll a bajnokságban, közvetlenül az Újpest előtt, a különbség a pontok tekintetében nyolc. Sérülés terén a vendégeknél Csányi Karol játéka bizonytalan, de visszatérhet Teemu Elomo, ami csak az újpestieknek jó hír. Fehérváron viszont végre kiderült az ég, minden sérült részt vett az edzéseken.

– Arany Máté, Korbuly Gergely és Devon Krogh is már rendes edzésmunkát végez, de csak a mérkőzés napjának délelőttjén döntjük el ki kap lehetőséget az Újpest ellen. Azt bátran állíthatom, hogy idén még annyire erős csapattal nem sikerült egyszer sem kiállnunk, mint majd kedd este, így győznünk kell – nyilatkozta Énekes Lajos, a csapat edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!