Fehérvár AV19

2015.04.01. 09:35

Az utolsó ütközet következik

Ifi és junior csapatunk is a magyar bajnoki döntő utolsó meccsére készül.

Kelemen Ákos

Mindkét kiemelt korosztályos csapatunk a szezon utolsó, mindent eldöntő mérkőzésére készül. U18-as csapatunk 17:30-tól a Jégpalotában a Vasas vendégeként szerepel. Kóger István csapata a szezon első felében kiválóan szerepelt, majd hullámvölgybe kerül, aminek következményében már az első körben kiesett az EBJL rájátszásában és a hazai pontvadászatban is visszaestek. A negyeddöntőben a Pesterzsébet, az elődöntőben a MAC lett egyaránt 2:0-val kisöpörve, ezt követte a Vasas elleni döntő ahol az első mérkőzést 9:3-ra, a másodikat 6:4-re nyerte csapatunk. A párharcot azonban nem sikerül lezárniuk, a harmadik és a negyedik mérkőzésen 4:3-ra majd 4:2-re maradtak alul. Ma tehát a három nyert mérkőzésig tartó döntő utolsó összecsapása következik.

Junior csapatunk ma 19:30-tól a MAC Budapest együttesét fogadja az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. EBYSL bajnokcsapatunk 1:1-es állásról várja a ma esti döntő utolsó mérkőzését. A döntő első mérkőzését hazai jégen büntetőlövések után veszítette el 4:3-ra Tyler Dietrich csapata. A második összecsapásra vasárnap került sor a MAC pályáján, ahol már három góllal is vezettek Erdély Csanádék, ám végül ez a mérkőzés is büntetők után dőlt el 4:3-ra, ezúttal U20-as csapatunk javára. A mai mérkőzés tétje tehát a magyar bajnoki elsőség.

Hajrá fiúk, hajrá Volán! Várunk mindenkit az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba a szezon utolsó mérkőzésére! A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!