Fehérvár AV19

2015.06.15. 12:43

Banham teljes erőbedobással edz

Banham Frank térde jól van az operáció után, a Volán vezére keményen készül a következő fehérvári szezonra, közben építi civil karrierjét is.

Bobory Balázs

Májusban operálták meg Banham Franket, a Volán veterán szélsőjét. A fehérvári szurkolók kedvence Kanadában tartózkodik, és már edzésbe állt az operáció után.

– A térdem hétről hétre egyre jobb, és lassan teljes kapacitással végzem az edzéseket. Sokat biciklizem, súlyzózom, és megy a TRX is. A közeljövőben elkezdem a sprintprogramomat és a lépcsőzést.

Banham Frank piruettjeit a következő szezonban is élvezhetjük

Banham a következő szezonban biztosan a Fehérvárban szerepel, de közben már a civil életét is építi, egy menedzserirodánál kezd dolgozni.

– Évekkel ezelőtt Zágrábban találkoztam partneremmel, David Imontival. Csak jókat hallottam ügynöki munkájáról, mindig úgy gondoltam, hogy ebben az üzletben kell valaki, akiben megbízol, aki jó ember is. Szóval Daviddel megbeszéltük, hogy elkezdjük a közös munkát. Mindig szerettem volna játékosoknak, társaknak segíteni, hogy elérjék a céljaikat, megvalósítsák álmaikat. Ugyancsak szeretnék segíteni  a tapasztalatommal, ismereteimmel  egyéb területeken, például sportbiztosítások kötésében. Érdekes, izgalmas munka vár rám.

Ahogy Banhamet ismerjük, a „kettős terhelés” nem látszik majd a teljesítményén, „Frankie” továbbra is vezére marad a Fehérvár AV19 együttesének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!