Fehérvár AV19

2015.07.26. 15:08

Becze Tihamér már nagyon várja a szezont

A MOL Liga harmadik legeredményesebb játékosa 24 gól mellett 35 gólpasszt is szerzett a liga alapszakaszában.

A Gyergyószárhegyen született csatár örömmel mesélt igazolásáról:

Azért is húzódott az igazolásom, mert volt pár ajánlatom más csapatoktól is, de a terveimben az szerepelt, hogy mindenképp jobb ligában játsszak. Emellett az is szerepet játszott, hogy a magyar válogatottban szeretnék szerepelni, így mindenképp magyar csapatba szerettem volna igazolni. Az első mindenképp az lesz, hogy alkalmazkodjak a ligához, aztán kiderül, mi rejlik bennem. A legjobb barátomat, Bartalis Istvánt végig követtem a tavalyi szezonban, és természetesen sokat mesélt az EBEL-ről. A liga nagyon jó, hiszen számos minőségi légiós szerepel benne és a hazai játékosok krémje is itt játszik.

Bartalis István így jellemezte Titit: Fizikailag nagyon erős játékos,és az önbizalmával sincs gond. Bátran meghúz dolgokat, ezért erőcsatárként is bevethető, bár a tavalyi szezonban megmutatta, hogy nagyon gól- és ponterős játékos. Minden szituációban  megvédi a csapattársait és nem fél beleállni a keményebb helyzetekbe sem.

Becze a szurkolóknak is üzent: Várom már, hogy az Ördögkatlanban nekem is szurkoljatok! Nemsoká találkozunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!