Fehérvár AV19

2015.03.15. 13:51

Benk András: "Hétfőn szeretnénk visszavágni"

Támadónk értékelt az elveszített bécsi mérkőzés után és a hétfői 5. mérkőzésre való felkészülésről is nyilatkozott honlapunknak.

"Nagyon nagy iramban kezdődött a meccs, nekünk ugrottak a bécsiek. Nyomást gyakoroltak ránk, sokat töltöttünk a védekező harmadban, de jól működött a védelmünk és a kapusunk is jól állta a sarat.  Többet lőttek kapura, mégis szerencsére nekünk sikerült megszerezni a vezetést. Sajnos ez nem tartott sokáig, talált az ellenfél egy gólt, ami után helyzetek mindkét oldalon voltak, de az igazi rájátszásban megszokott biztonsági hoki zajlott a jégen. Idegenben játszottunk, de úgy gondolom, hogy tisztességes küzdéssel álltunk helyt a rendes játékidőben. Voltak lehetőségeink a gólszerzésre, kaptunk egy kettős emberelőnyt is, amiből gól sajnos nem született. A hosszabbítás nem tartott túl sokáig, szerencsétlen helyzet után egy kék vonalról ellőtt lövésük beakadt. Nem szabad csüggednünk, 2-2 az állás. Számítottunk rá hogy nem lesz könnyű dolgunk és 6-7 meccses széria lehet belőle. A hétvégét részben regenerálódással, részben felkészüléssel töltjük és hétfőn szeretnénk az ördögkatlanban visszavágni az elmúlt két meccsért és visszavenni a vezetést." - nyilatkozta Benk András.

 

A hétfői Vienna Capitals elleni EBEL-negyeddöntő ötödik mérkőzésre ezúttal is lehet elővételben jegyet vásárolni. Részletek itt találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!