Fehérvár AV19

2015.11.26. 20:01

Búfelejtő győzelemre áhítozva

Székesfehérvár – Az Acélbikák elleni hazai vereség után, a MAC legyőzésével talán ki lehetne engesztelni a szurkolókat.

Szupkai Gábor

Persze ezt leírni sokkal könnyebb, mint végrehajtani. A fővárosiak legutóbbi tíz mérkőzésükből kilencet megnyertek, ebből kettőt hosszabbításban, és csak a DVTK-tól szenvedtek vereséget, ám ott is ráadásra kényszerítették a címvédőt. Fehérvári oldalon sem sokkal rosszabb ugyanez az időszak, hét diadalt tudnak felmutatni a FAV19-nél, de árnyalja a képet, hogy a legutóbbi két mérkőzésén lógó orral távoztak a jégről a Volán játékosok, az FTC és a Dunaújváros ellen.

Hamvai Szilárd és Nagy Krisztián most is nagy csatára készül

Amiből önbizalmat meríthetnek a hazaiak az az egymás elleni mérleg. Mert a MAC nem kedvenc ellenfeleként tekint a Volánra, idei három találkozójuk közül kettőt a FAV19 nyert, és csak egyet a budapesti csapat, azt is hosszabbításban.

Jelen pillanatban hat pont előnye van a második helyen álló fővárosiaknak a tabellán. Az UTE viszont kezd felzárkózni a FAV19-re, rájuk is jó lesz figyelni, egy győzelemmel lehetne keseríteni őket.

A mérkőzés kezdetét jelentő korongbedobás 18:30-kor lesz a Raktár utcában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!