Fehérvár AV19

2015.03.18. 11:57

Döntőbe jutás a tét

A felnőttek mellett juniorjaink is létfontosságú mérkőzést játszanak ma este.

Az EBYSL-elődöntő párharc első mérkőzésén itthon 4:0-ra nyert Tyler Dietrich csapata, majd Ljubljanaban 2:1 arányban maradt alul, így a két győzelemig tartó jelenleg 1:1-re áll. A csapat ma sem számíthat Arany és Pillók játékára, mind két játékosunk sérülés miatt kénytelen kihagyni a mai mérkőzést.

A győzelemhez alighanem elengedhetetlen lesz húzóembereink jó és ponterős játéka, a csapatnak pedig az első mérkőzésen mutatott agresszív, fegyelmezett hokit kell játszania, helyzeteit pedig kíméletlenül gólra kell váltania a siker érdekében. Így vélekedik erről Vokla Roland is: „Nagyon nehéz lesz a mai mérkőzés hiszen 1:1 a párharc állása. Mindent bele kell adni a mai meccsen, mert biztosan ők is nagyon ránk fognak jönni. A védekezésre oda kell figyelnünk, támadásban pedig a helyzeteinket ki kell használnunk. Az első mérkőzésen nagyon jól játszottunk, a második mérkőzésen sem volt baj a játékunkkal, de a helyzetek nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna. Ha folytatjuk ezt a kemény munkát akkor nyerni fogunk."

A két csapat mérkőzései az idei szezonban:

Alapszakaszban:

Olimpija Ljubljana – Fehérvár AV19 1:2 hosszabbítás után

Fehérvár AV19 – Olimpija Ljubljana 2:1

Rájátszásban:

Fehérvár AV19 – Olimpija Ljubljana 4:0

Olimpija Ljubljana – Fehérvár AV19 2:1


A mindent eldöntő mérkőzésre ma 19:30-as kezdettel kerül sor az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Várunk minden szurkolót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!