Fehérvár AV19

2015.03.28. 09:13

Edzői értékelések a Debreceni HK elleni mérkőzésről

A 7-1-es fehérvári győzelemmel végződött Magyar Kupa elődöntő után mindkét vezetőedző értékelte az összecsapást.

Rob Pallin (Fehérvár AV19): - Az első harmadban még látszott a csapaton, hogy a Vienna Capitals elleni kiesés mélyen érintette a srácokat, de a héten jól felkészültünk erre a hétvégére. Minden elismerésem a Debrecené, nagy szívvel játszottak, mi nem játszottunk jól az első harmadban. Utána változtattunk a játékunkon, sokat lőttünk kapura, de a kapusuk fantasztikusan védett. Sok esetben egy ilyen kapusteljesítmény meg tudja nyerni a mérkőzést. Örülök, hogy Hetényi visszatért, jó volt látni ahogy fogadták. Legfontosabb hogy egészséges legyen, az hogy már most játszhatott, Istennek köszönhető. Sokat gondolkodtam a mérkőzés előtti éjszaka, hogy a mérkőzés végén becseréljem. Keményen küzdött és dolgozott az edzéseken, hogy minél hamarabb játékra kész legyen.

Jevgenyij Muhin (Debreceni HK): - Egy nálunk sokkal erősebb csapattal találkoztunk. A Volán játékosai többet és gyorsabban korcsolyáztak, ez a tempó még túl sok volt nekünk, elfáradtunk, és ebből jöttek a kiállítások, amiket már nem bírtunk el. A gólok lendületbe hozták a Fehérvárt, élvezni kezdték a játékot. Fiatal játékosaimnak még sokat kell tanulnia, hogy ennek a szintnek a közelébe jussanak. De keményen harcoltunk, negyven percig jól helytálltunk és szombaton is mindent megteszünk majd a bronzéremért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!