Fehérvár AV19

2016.06.21. 16:30

Erdély Csanád hazatért a tengerentúlról

Székesfehérvár - A Fehérvár AV19 menedzsmentje Sofron István után újabb visszatérő játékos szerződtetését jelentette be kedden.

Káldor András

Erdély Csanád Amerikai Egyesült Államokbeli kitérője után újra a Fehérvári Ördögök csapatában játszik a nyártól. Pontosan egy esztendő-
vel ezelőtt draftolta őt a legjobb amerikai juniorligában, a USHL-ben szereplő Sioux Falls Stampede gárdája. Erdély így egy évig a tengerentúlon fejlődött, ahol ötvennyolc mérkőzésen tizennégy pontot szerzett. A csatár, aki tagja volt az A-csoportos világbajnokságon részt vevő magyar válogatottnak, bizakodó jövőjével kapcsolatban. - Tyler Dietrichhel az Akadémián már dolgoztam együtt, így tudom, hogy nagyon professzionális, jól motiváló edző. Emellett tudom, hogy a szakmai stáb olyan csapatot állít össze, amellyel olyan magasságokba érhetünk, ahol a Fehérvár még sosem járt, így a play-off első körén túl szeretnék jutni a csapattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!