Fehérvár AV19

2015.03.29. 20:43

Egyenlített U20-as csapatunk a junior döntőben

Büntetők után dőlt el a bajnoki döntő második mérkőzése is, ezúttal junior csapatunk javára.

Kelemen Ákos

MAC Budapest - Fehérvár AV19 3:4 bü. (0:0, 0:2, 3:1, 0:0, 0:1)

Gólszerzők: Nemes (2), Szabó, Erdély illetve Kovács, Nagy, Felföldy

1:0-ás hátrányból folytatódott Tyler Dietrich csapata számára a két nyert mérkőzésig tartó junior bajnokság döntője. A mérkőzés első góljára egészen a második harmadig kellett várni, a 24. percben Szabó Krisztián volt eredményes Pados és Hamvai átadása után. Bő két perc múlva már kettővel ment csapatunk, az első mérkőzésen nem játszó Nemes Benjámin duplázta meg a vezetést. A gól gazdag harmad kezdés után több találat már nem esett a második húsz percben, így kétgólos volán vezetéssel fordultak a felek a záró harmadra.

A harmadik játékrész elején egy áthúzódó büntetés miatt emberelőnyben kezdhette csapatunk a harmadot, amit Erdély Csanád ki is használt, Szabó Krisztián és Pados passza után. A háromgólos vezetés után hírtelen többször is emberhátrányba kerültek fiataljaink, amit a MAC két emberelőnyös góllal büntetett is. Előbb Kovács, majd Nagy volt eredményes. Az 51. percben Felföldy révén az egyenlítő találatot is megszerezte a MAC, alig tíz perc alatt sikerült háromgólos hátrányból visszajönniük a meccsbe. A hátralévő percekben több gól már nem esett, jöhetett az 5 perc ráadás, ami ezúttal sem hozott döntést, így ismét büntetőlövésekre került sor. A büntetőkből ezúttal mi jöttünk ki jobban, Nemes találata junior csapatunk javára eldöntötte a mérkőzést.

A párharc állása két büntetőlövésekkel eldőlt mérkőzés után 1:1, a mindent eldöntő összecsapásra április elsején kerül sor 19:30-tól az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!