Fehérvár AV19

2015.07.08. 15:04

Ez volt a legjobb ajánlata

Újabb kiváló támadóval számolhat a Fehérvár AV19 szakmai stábja a következő szezonban, igaz, Bartalis István visszatérésére térdsérülés miatt még néhány hónapot várni kell.

Bobory Balázs

Bartalis István szerdán 2017-ig írt alá a Fehérvár AV19 együtteséhez.

– Itt kezdtem a rehabilitációt, itt is szeretném befejezni, emellett a legjobb ajánlat is a Volántól érkezett – mondta Bartalis István. – Fehérváron már augusztustól él a szerződésem, azok a külföldi csapatok – többek között a svéd másodosztályból –, akik kerestek, januárra vártak volna próbajátékra. Nagyon bízom benne, hogy addigra már visszatérhetek az EBEL-be, és fontos, hogy jó állapotba kerüljek az A-csoportos világbajnokságra.  Most már nagyon sok egylábas gyakorlatot csinálhatok, azért dolgozunk, hogy a bal lábam, hamarosan utolérje a jobbot. A lépcsőzés már nagyon megy, a futás már nem annyira, a tervek szerint másfél hónap múlva kezdhetek kocogni. Jelenleg rengeteget biciklizem, és taposózok, mint a hölgyek szoktak. Sok a törzsizomfejlesztő gyakorlat is. Egészen más jellegű munka ez, mint amilyet korábban végeztem. Nagyon bízom benne, hogy már novemberben, decemberben visszatérhetek, de egy térdsérülés után mindenkinél más a felépülési idő hossza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!