Fehérvár AV19

2015.07.30. 12:26

Fehérvár AV19 a FEZEN-en

Az érdeklődők pénteken 11 és 13 óra között találkozhatnak játékosainkkal a FEZEN Fesztivál "Bajnokok Reggelije" nevű helyszínén.

A múlt héten megtartott sajtótájékoztatón kiemelték, fontos a város és a városi sportklubok együttműködése.

Ahogy Székesfehérvár alpolgármestere, Mészáros Attila nyilatkozta a szekesfehervar.hu-nak: „A fesztivál évek óta a nyár egyik kiemelkedő programja Székesfehérváron. Pontosan ezért örülünk annak, hogy a sportklubokkal ismét sikerült egy olyan megállapodást kötni, melynek keretében ők is aktív résztvevői lesznek ennek a néhány napnak. Úgy érzem, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a Székesfehérváron legjelentősebb sportágak bemutatkozhassanak a városon kívülről érkezőknek is.”

Az eseményen részt vett Ocskay Gábor is, aki hangsúlyozta, hogy a fesztivál szervezőivel már a kezdetek óta segítik egymást és játékosaink amellett, hogy pénteken szép számmal megjelennek a szervezett programon, szabadidejükben is szívesen látogatnak el a fesztiválra. A program célja elsősorban az egészséges életmódra való nevelés, valamint, hogy a fesztiválra látogatók testközelből ismerhessék meg a városban már ismert sportolókat. A rendezvény emellett lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők dartsban vagy akár csocsóban legyőzhessék a játékosokat.

Pénteken nem csak felnőtt játékosainkkal, hanem az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia tehetségeivel is találkozhatnak. Ott lesz a tavalyi serdülő bajnokcsapatból Nagy Ákos és Madácsi Benedek, valamint a tavalyi junior bajnok, idén első felnőtt szezonjában szereplő Korbuly Gergely, Arany Máté, Kocsis Ferenc, Szaller Márk, Vokla Roland és Szabó Krisztián,a csapatunkba visszatérő Tóth Gergő, valamint az EBEL-keret tagjai, Reiter Attila és Orbán Attila.

Sok szeretettel várunk mindenkit a Bajnokok Reggelijén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!