Fehérvár AV19

2015.11.22. 20:26

Fehérvár AV19: bukás a sasfészekben

Budapest – A Miskolcon aratott siker után, immár ötödször csapott össze a Fehérvár AV19 a Ferencváros csapatával a MOL Ligában.

Szupkai Gábor

A mérleg nyelve a Volán felé billent, bár az első találkozót még az FTC nyerte, a második mérkőzésen idegenben, valamint hazai jégen mindkétszer Tyler Dietrich tanítványai zsebelhették be a három pontot. Akinek a sok sérülés miatt újra fel kellett forgatnia a csapatot. Janis Kalnins lovaglóizom sérülése miatt nem szerepelhetett, Reiter Attila, Devon Krogh, valamint Szabó Dániel szintén kimaradt sérülés miatt. Rajtuk kívül hiányzott Szabó Krisztián, Kocsis Ferenc és Szaller Márk, akik az EBEL-keretben léptek jégre.

Ezt pedig kihasználta a Ferencváros, akik ezen az estén felülmúlták a Volánt. Az első két harmad után még döntetlenre álltak a felek, a fehérváriaktól Reisz Áron, Szabó Bence és Becze Tihamér járt túl a Ferencváros kapusának eszén, de a zöldek ezt hatszor tették meg Alex Scola kárára, így ezt a mérkőzést a hazaiak nyerték 6-3-ra. A FAV19 nem tudta megismételni a DVTK elleni játékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!