Fehérvár AV19

2015.08.31. 13:49

Fehérvár AV19 junior: győzelem után fiaskó

Végig vezetett, de végül büntetőkkel alulmaradt a Fehérvár AV19 junior csapata az Olimpija Ljubljana ellen az EBYSL második fordulójában.

Ferencz Balázs

Fehérvár AV19 - Olimpija Ljubljana 4-5 büntetőkkel (1-1, 2-1, 1-2, 0-0, 0-1)

FAV19: Gadácsi (Bors G.) Antal, Imre, Bors A., Kocsis, Lengyel, Hamvai, Pados, Prácser, Reisz, Mazzag, Szabó K., Szakácsi, Szász, Szita, Takács, Varga, Vizi, Vokla, Balogh, Baranyai.

Gól: Vokla, Szita, Balogh, Kocsis ill. Kompolsek, Chvatal, Rus, Pusenjak.

A Villach együttese felett aratott 6-1-es diadal után szoros csatában maradt alul Kóger István alakulata.

Kocsis Ferenc gólt szerzett az Olimpija ellen, de nem örülhetett

Hiába játszottak fölényben a fehérváriak, a Ljubljana szerzett vezetést. A számos hazai helyzet egyikéből a harmad végén Vokla egalizált, a középső periódusban pedig Szita és Balogh révén már kétgólos volt a fór. 3-1-es állásnál többször is emberelőnybe került a Volán, ám egyszer sem sikerült betalálni, sőt, Rus révén szépített a Ljubljana. A záró játékrészben a küzdésből jelesre vizsgázó vendégek Kocsis gólja után kétszer is betaláltak, de 4-4 után a hosszabbításban már nem vették be a ketreceket a csapatok. A büntetőlövéseket pedig a Ljubljana nyerte, így ők vihették el a győzelemért járó bónuszpontot Székesfehérvárról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!