Fehérvár AV19

2015.08.23. 18:50

Fehérvár AV19: hasznos volt ez a túra is

Székesfehérvár - A Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának EBEL-kerete Németországban játszott felkészülési mérkőzést, a Mol Ligára készülő együttes Debrecenben nyert.

Bobory Balázs

A pénteki, német harmadosztályú Landshut elleni 7-1-es sikert követően vasárnap már jóval nehezebb feladat várt a Fehérvár AV19-re, hiszen a DEL-ben szereplő Straubing Tigersszel következett felkészülési találkozó.

A Volán - Hetényi Z. Szirányi, Wehrs, Kóger, Nagy, Becze Brocklehurst, Orbán, Kovács, Sikorcin, Sárpátki Szaller, Varga, Connolly, Francis, Blackwater Szabó D., Benk, Vincze - keményen odatette magát ezen az összecsapáson is, a gól azonban nagyon hiányzott a játékából, inkább küzdelmes, brusztolós, mintsem látványos csatát vívtak a felek. A házigazdák azért mindhárom harmadban betaláltak, így 4-0-ra (1-0,
1-0, 2-0) megnyerték ezt a találkozót. A vereség tényétől függetlenül hasznos túra áll a fehérváriak mögött.

A Mol Ligára készülő alakulat Kalnins (Scola) Szabó B., Krogh, Orban, Tóth G., Bodo Hegyi Á., Reiter A., Pillók, Shupe, Vizi Vokla, Korbuly, Reiter R., Kocsis, Hamvai Pados, Lengyel, Balogh B., Reisz, Szita szombaton 4-1-re a Debrecen otthonában, a gólokat Bodo (2), Kocsis és Orban lőtték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!