Fehérvár AV19

2014.10.27. 19:20

Hetényi Zoltán újra kórházban van

Székesfehérvár - A Fehérvár AV19 jégkorong-csapata remekel, azonban a sikereknek még mindig nem lehet részese Hetényi Zoltán, akit sajnos ismét kórházban kezelnek.

Bobory Balázs

Azt hittük, Hetényi Zoltánnak, az előző szezon legjobb EBEL-kapusának október 4-én véget ér a kálváriája, és zöld utat kap az orvosoktól karrierje folytatására agyvelőgyulladása után.

Nem kapott, sőt, közel egy hónapig a nagyközönség csak a híreket várta, hogy van a nagyszerű sportoló, mikor lehet őt látni újra a jégen, a Fehérvár AV19 mezében?

- Erre a pillanatra még várni kell, annyit mondhatok, hogy Zoli két hete újra kórházi kezelést kap a nyári betegség miatt. Nem tudom mikor térhet vissza, egyelőre csak a legjobbakat kívánhatjuk neki - mondta Ocskay Gábor, a Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója.

Ebben a helyzetben érdekessé válik a klub játékospolitikája, mivel az amerikei Josh Robinsonnak november 10-ig él a try-out szerződése.

- A héten mindenképpen tárgyalóasztalhoz ülünk Robinsonnal, szeretnénk, ha nálunk maradna - így Ocskay.

A szakosztály-igazgató a csapat szereplésének örül, és várja, hogy a sérültek Varga, Bartalis, Kóger visszatérjenek, az egészséges rivalizálás még jobb teljesítményre ösztökélheti a játékosokat.

Ocskay Gábort a klub anyagi helyzete viszont továbbra is aggasztja, a várva várt megoldás még nem született meg, pedig égetően szükség van arra, hogy valami végre történjen...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!