Fehérvár AV19

2015.04.02. 14:41

Ifi csapatunk is magyar bajnok lett!

Hosszabbításban lőtt góllal nyerte meg a magyar bajnokságot ifi csapatunk.

Kelemen Ákos

Vasas SC - ifj Ocskay Gábor JA  1:2 hu. (0:0, 1:1, 0:0, 0:1)

Gólszerzők: Török, illetve Kiss P., Horváth

2:2-es állásról vágott neki csapatunk a három nyert mérkőzésig tartó döntő utolsó mérkőzésének. Az első négy mérkőzés mind sokgólos végeredménnyel zárult, nem úgy a minden eldöntő ötödik mérkőzés. Az első harmad nem is hozott gólt, a második viszont igen. Török révén a Vasas szerezte meg a mérkőzés első találatát emberelőnyben a 28. percben. A 35. percben jött viszont a válasz, Kiss Patrik révén, aki Péter Andor és Tóth Renátó passza után volt eredményes. A záró harmad nem hozott gólt, Kóger István vezetőedző elmondása szerint a Vasas végig bunker hokit játszott és csak a hibáinkból próbáltak élni, illetve kiugratásokkal próbálkoztak, kevés sikerrel. Míg mi nehezen találtuk a betömörülő Vasas ellenszerét.

A ráadás harmadik percében azonban eldőlt az aranyérem sorsa. Horváth Richárd egyéni akció végén talált be, ezzel pedig csapatunk megnyerte a magyar ifi bajnokságot.

"Óriási győzelmet arattunk a mai napon, kicsit felemás szezonunk volt, de a magyar bajnokságot sikerült behúznunk a Vasas ellen, akik egy elég jó erőt képviselnek. Nem volt egyszerű, de megcsináltuk." - mondta a hazaérkezés után Szita Donát és Tóth Renátó együttes erővel honlapunknak.

 

(Fotó: Imre Lajos)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!