Fehérvár AV19

2015.06.05. 17:19

Ifj. Ocskay Emléktorna a teniszpályán - hetedszer

Szombaton, a Kiskút úti teniszcentrumban fognak ütőt a hagyományos Ifj. Ocskay Gábor Tenisz Emléktorna meghívott játékosai.

Ferencz Balázs

- Jobban örülnék, ha nem így neveznék a tornát" – mondta Kovács Csaba arra a kérdésre válaszolva, hogy mióta vesz részt az immár hagyományos nyári tenisztornán. A Székesfehérváron rendezett torna már évek óta a játékosok, csapatot támogató szponzorok és sportbarátok jó hangulatú, közös programja.

A páros tornán idén többek között Sofron István, Nagy Gergő, Kóger Dániel és Kovács Csaba képviseli a felnőtteket és az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia juniorjai is megmérettetik magukat: Korbuly Gergely, Kocsis Ferenc és Sárpátki Tamás is ütőt ragad szombaton.

- Másodszor veszek részt a tornán, tavaly meglepődtem, amikor meghívtak, hiszen elég nagy megtiszteltetés, hogy az ifj. Ocskay Gábor emlékére rendezett tornán játszhatok. A nővérem versenyszerűen teniszezett, édesapám pedig amatőr szinten játszott, így én belecsöppentem a teniszbe – mondta Korbuly Gergely, a juniorok csapatkapitánya. - Jó kiegészítő sportágnak tartom a jégkorong mellett, de úgy érzem, van hová fejlődnöm, így minden évben próbálom csiszolni a tudásomat. Idén Kocsis Ferenc barátommal edzettünk a tornára.

Kovács Csaba, csapatunk rutinos csatára már a kezdetek óta részt vesz a tornán.

- Mindig párokban játszunk, de a párokat a torna kezdetekor sorsolják, így sosem tudni, kivel kerülök párba. A torna mindig jó hangulatban zajlik, nem az eredmény a fontos, természetesen vannak olyanok, akik elég jók vagy edzőként dolgoznak, így jó, ha velük játszom együtt, de a torna nem erről szól. Mióta Székesfehérváron vagyok, minden nyáron eljövök, de sajnos hét éve emléktornává kellett nevezni a programot és azt kell, hogy mondjam, bárcsak sosem kéne ilyen alkalomból játszanom. Jó jégen kívül is találkozni a srácokkal, és egy jó hangulatú bográcsozás mellett jól esik egyet teniszezni is.

A Kiskút úti teniszcentrumban rendezett egész napos program döntőit szombaton 13:30 és 15:00 között rendezik, melyre sok szeretettel várják a sportbarátokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!