Fehérvár AV19

2015.03.11. 09:08

Így lett bajnok Serdülő "A" csapatunk

Kercsó Árpád értékelt a bajnoki döntő utolsó mérkőzése után.

"Nem gondoltam, hogy ennyire nehezen nyerjük meg a bajnokságot. Amíg mi szezon elején örültünk a sikereinknek, addig a MAC leigazolta a Csíkszereda két legjobb játékosát és ezzel iszonyatosan megerősödtek. Nálunk az egyik fontos játékos súlyos sérülést szenvedett, mely nagy hátrány lett számunkra, de így utólag visszagondolva, minél nehezebb a sikerhez vezető út, annál jobban örül az ember a végén."- mondta Kercsó Árpád vezetőedző - "A húzóembereink nem mindig játszottak jól, de csapatként küzdöttek és dolgoztak végig. Aki jégen volt maximálisan odatette magát, amikor pedig kellett, valaki mindig a csapat élére állt."

A bajnokcsapat játékosai: Péter Andor, Vértes Nátán, Nagy Ákos, Madácsi Benedek, Makovics Bence, Dézsi Bence, Kiss Roland, Vincze Gergő, Sándor Flórián, Kemény Patrik, Bognár Patrik, Almási Márk, Sábián Balázs, Horváth Márton, Kovács Alex, Vas Márk Dániel, Szeles Martin, Halasi Márk, Somogyi Nátán, Balajthy Dániel, Ürögi László, Horváth Mátyás Előd, Pinczés Bendegúz, Lánczos Bence, Puska Kristóf, Rubina Kevin, Bobák Gergő, Wéninger Balázs, Rézmann Máté, Pinczés Olivér, Kokas Balázs, Fekete Botond, Dózsa Márk, Stadler Máté, Rigó Bence Álmos.

A bajnoki döntő 5. mérkőzéséről készült videó, itt tekinthető meg.

Szép volt, Fiúk!

 

Fotó: jégkorongblog.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!