Fehérvár AV19

2015.10.05. 14:22

A fehérváriak szeretnék ezt a differenciát tovább csökkenteni

Pontosan hét nappal ezelőtt ugyanez volt a párosítás, a helyszín is változatlan, az eredmény is lehetne hasonló.

A történelem ismétli önmagát. Ha szerdán is ezt írhatjuk, akkor a Volán szurkolóinak édes lesz az álma. Egy hete a Tüskecsarnokban sikerült győztesen távozni a jégről a MOL Ligában, és azóta a Brassónak sem sikerült megállítania a FAV19 csapatát, így zsinórban négy mérkőzést nyert a Volán. Az ellenfél, a MAC éppen fordított utat jár be, ők elvesztették a fonalat, és két összecsapást is elvesztettek egymás után, ami az első helyükbe került.

Kalnins legutóbb jól védett
Fotó: A FAV19 felvétele

A kanadai táblázat első helyén jelenleg két fehérvári játékos, Brance Orban és Chris Bodo áll, a kapusok rangsorában pedig Alex Scola immár a negyedik, 93,3%-os védési hatékonyságával.

Ha ők hárman továbbra is hozzák ezt a teljesítményt, a Volán jó eséllyel indul. Jelenleg négy pont különbség van a két csapat között, helycseréről szó sem lehet, de a fehérváriak szeretnék ezt a differenciát tovább csökkenteni, a győzelmekét pedig növelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!