Fehérvár AV19

2015.03.25. 08:39

Junior és ifi csapatunk is döntőzik ma

U20-as csapatunk Salzburgban lehet bajnok, míg U18-as csapatunk itthon kerülhet a bajnoki arany közelébe.

Már tegnap elutazott Salzburgba junior csapatunk és stábja a ma megrendezésre kerülő döntő második összecsapására, ezzel is megkönnyítve a mérkőzésre való felkészülést. A két nyert mérkőzésig tartó EBYSL-döntő jelenlegi állása 1:0 Tyler Dietrich csapata javára, miután szombaton, hazai jégen 4:2-re múlták felül osztrák riválisukat. A Salzburg tehát az életben maradásért küzd, míg juniorjaink nem szeretnék a mindent eldöntő harmadik mérkőzésre hagyni a bajnoki cím sorsát. Így tehát egy végletekig kiélezett összecsapásra számíthatunk a két csapattól, a mérkőzést alighanem a jó helyzetkihasználás, a pontos emberelőnyös játék és a kőkemény védekezés döntheti el, remélhetőleg a mi javunkra. Az onlinehockey.hu élőben közvetít a mérkőzésről.

A két csapat egymás elleni statisztikái

 

 

Juniorjainkra is fontos tétmérkőzés vár ma 19 óra 30 perctől az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Kóger István tanítványai a Magyar Bajnoki döntő második mérkőzésén juthatnak egy lépéssel közelebb a bajnoki arany felé. A három nyert mérkőzésig tartó döntő első összecsapását 9:3-ra nyerte csapatunk a Vasas otthonában, ezzel megfosztva a fővárosi csapatot a pályaelőnyétől.

Várunk minden szurkolót a jégcsarnokba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!