Fehérvár AV19

2016.02.26. 14:00

Nehéz helyzetből folytatja az elődöntőt a FAV19

Székesfehérvár - A jégkorong Mol Liga rájátszásának elődöntőjében győzelem nélkül tér vissza a Raktár utcába a Fehérvár AV19.

Szupkai Gábor

Két végletekig kiélezett mérkőzést vívott a MAC Budapest otthonában a Volán, ám sajnos egyiket sem sikerült győzelemmel zárni, így a négy győzelemig tartó párharcban 2-0-ra vezetnek a fővárosi kékek.

Azt előre sejteni lehetett, hogy csak apróságokon fog múlni egy-egy győzelem, így történt csütörtökön is, ahol a MOL Liga és a magyar bajnokságok történetének leghosszabb mérkőzését Stipsicz Bence góljával a MAC nyerte 2-1-re a 78. percben.

Preston Shupe (fehérben) a MAC ellen

Tyler Dietrich a mérkőzés után nem is tudott semmi rosszat mondani a játékosairól.

- Sokkal többet nem kérhettem volna a csapatomtól, mint amit nyújtottak a játékosaim ma. Mindenki megtett mindent a győzelemért. A hosszabbításban nüanszokon múlt a siker, mint ahogy egyébként az egész mérkőzésen is - mondta a Fehérvár AV19 vezetőedzője.

A két csapat most Székesfehérvárra költözik, és vasárnap, majd rá egy napra hétfőn, remélhetőleg a FAV19 kihasználja a hazai jég adta előnyöket. Többek közt annak a szurkolótábornak a segítségét, akik már a Tüskecsarnokba is egy cseppnyi Raktár utcát varázsoltak fergeteges buzdításukkal.

A vasárnapi meccs 17.30-kor kezdődik az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!