Fehérvár AV19

2015.06.02. 12:13

Leendő hokisokkal találkoztak

A Nagy Sportágválasztón a Magyar Jégkorong-szövetség is képviseltette magát, Kóger Dániel, Sofron István, Orbán Attila és Nagy Gergő találkozott a gyerekekkel, akik közül remélhetőleg sokan választják a jégkorongot.

Bobory Balázs

A Nagy Sportágválasztó az a rendezvény, ahol a gyermekek megismerkedhetnek különböző sportágakkal. A Magyar Jégkorong-szövetségnek az elmúlt hét végén is saját standja volt az eseményen, ahová több fehérvári, illetve válogatott hokis ellátogatott, többek között Kóger Dániel is.

_ Sokan voltak a hokis standnál, de ez nem is meglepő, szerencsére most népszerű a sportágunk. A szövetség munkatársai különböző kiadványokat osztogattak, volt asztali hoki is, amit nagyon élveztek a gyerekek. Mi egy kicsit megkésve érkeztünk, akkor már kisebb volt a tömeg, de így is sok sráccal találkoztunk, és felhívtak minket a rendezvény színpadára is. Sofron Istvánnal és Nagy Gergővel mentünk együtt, ott találkoztunk Orbán Attilával, illetve a válogatott csapatvezetőjével, Nagy Attilával _ mesélte Kóger Dániel.

A csatár már a múlt héten edzésbe állt, egyelőre Sofron Istvánnal, Hajós Rolanddal és Hegyi Ádámmal dolgozik. Kóger Dániel elmondása szerint a következő napokban biztosan leül tárgyalni a jövőről Ocskay Gáborral, a Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatójával.

Balról Orbán Attila, Sofron István, Nagy Gergő, Kóger Dániel, valamint Nagy Attila, előttük Csúszka

(Fotó: gerillahoki)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!