Fehérvár AV19

2014.10.30. 14:45

Fehérvár AV19: meccsek a messzi távolban

Pénteken a Bozen, szombaton az Innsbruck otthonában lép jégre a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata az EBEL-ben.

Bobory Balázs

Nem egészen 20 óra.

Ennyi ideje lesz a fehérváriaknak regenerálódni a pénteki és a szombati összecsapás között.

A nehézségeket tetézi, hogy EBEL-mértékkel a világ végén játszanak az Ördögök, akik azért, hogy a lehető legfrisebbek legyenek már a HC Bozen elleni első találkozón, csütörtökön délelőtt elutaztak és Tirolban töltötték az éjszakát.

- Az utolsó hat mérkőzésből ötöt megnyertünk, egységesek voltunk, és erősek emberelőnyben. Ebben a ligában csak úgy lehet jó eredményeket elérni, ha a speciális sorok hatékonyak. A létszámfórok megjátszása egyébként még fontosabb lett, hiszen megnőtt a támadó- és védőharmad, ezért több a helyzet. Pénteken a Bozennel csapunk össze, amely nagyon erős védekezésben, agresszívnak kell lennünk a kapu előtt. A tabellán közel állunk egymáshoz, így ez egy négypontos meccs lesz. Szombaton az az Innsbruck vár minket, amelynek három nagyon erős sora van, és a legjobb gólszerzőjükre, Matt Siddalra végig figyelnünk kell - mondta Rob Pallin, a fehérváriak mestere az elutazás előtt.

A sérültlista nem apadt, az amerikai szakember pedig tartja magát a győztes csapaton ne változtass elvhez. Pénteken a kapuban minden bizonnyal Josh Robinson kezd, aki szerdán hosszabbított a fehérváriakkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!