Muszáj nyerni, hogy tartsa helyét a FAV19

2016. február 01., 19:16 szerző: Ferencz Balázs
komment
Székesfehérvár – A Fehérvár AV19 jégkorong csapata a győzelem kényszere alatt korcsolyázik jégre Innsbruckban kedden 19.15-kor, az EBEL középszakaszának hatodik fordulójában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

 

„Csak későn, a harmadik harmadban ültünk fel igazán a lóra, és indult be a játékunk. Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását, azt, hogy ma is végig mellettünk álltak. Nagyon dühít, hogy nem tudtunk nyerni és örömet okozni nekik. Megígérem, hogy Innsbruckban mindent el fogunk követni, hogy megszerezzük a győzelmet.” – tett fogadalmat a 3-1-es vereséggel zárult Villach elleni hazai összecsapás után a fehérváriak vezetőedzője, Hannu Järvenpää. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó – tartja a mondás, s rettentő fontos három pontot zsebelhet be a Volán Tirolban. Miután Sofron István meccset eldöntő góljával nyert a Klagenfurt Ljubljanában, a fehérváriak nagyon messze kerültek az áhított rájátszástól, nehéz lesz befogni a VSV-KAC duót.
A Cápákkal rendre szoros csatákat vívott idén a Fehérvár, minden összecsapásukon egygólos siker született, de a Volán áll jobban az egymás elleni mérkőzések összevetésében, hiszen november 26-án Kógerék nyertek 2-1-re Innsbruckban. Vagyis az ádáz küzdelem most is garantált, ugyanakkor reménykedhet a fehérvári hokibarát, hogy Järvenpää-mester nem a levegőbe beszélt, s a végén kiderül, ő az igazmondó juhász.

 

Ferencz Balázs

2016. február 01., 19:16 szerző: Ferencz Balázs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...