Fehérvár AV19

2015.10.20. 10:47

Nem csak papíron bizonyíthat a Volán

Székesfehérvár – Nem szívesen emlékszik vissza senki a legutóbbi újpesti mérkőzésre, amit Devon Krogh sérülése árnyékolt be.

Szupkai Gábor

A mai napon az is kiderült, annak az ominózus mérkőzésnek már csak jövőre lesz végeredménye. A Magyar Jégkorong Szövetség Versenybírósága úgy határozott, hogy a félbeszakadáskor hátralévő játékidőt (2:16) 2016. január 8-i UTE–Fehérvár AV19 mérkőzés előtt kell lejátszani.

Az újpestiek azóta két mérkőzésen vannak túl, változó sikerrel. A Brassó ellen idegenben sikerült könnyedén győzni, ám a Csíkszereda megakadt a lilák torkán. A Fehérvár AV19 ellenben egy bravúros győzelmet aratott idegenben a Debrecen ellen, ami komoly fegyvertény.

- Jó a hangulat a csapatnál a debreceni győzelem után, és ami a legfontosabb, nagyon biztató volt a játékunk ezen a mérkőzésen. Sérültjeink vannak, de nem ezt nézzük, hanem a rendelkezésre állókból állítjuk össze a legütőképesebb csapatot. Persze Devon Krogh mellet, akinek minimum négy hetet kell kihagynia, Arany Máté és Korbuly Gergely is hiányzik a hátvédeink közül, de tényleg nem ezen sopánkodunk. Az újpesti meccs januári lezárása sem rázott meg minket. Persze jobban szerettük volna már múlt héten lezárni Devon sérülése nélkül, és megszerezni azt a plusz egy pontot. - mondta Énekes Lajos a csapat edzője.

Az esélyek egészen jók a kedd esti mérkőzés előtt. Fehérvárról eddig csak a bajnok DVTK és a Debrecen távozott győztesen, az Újpest papíron mindkettőnél gyengébb. A Volán most bebizonyíthatja, hogy nem csak papíron, hanem a jégen is jobb a liláknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!