Fehérvár AV19

2016.03.25. 19:40

Nincs több esély - A szezon utolsó megnyerhető címe a tét

Székesfehérvár - A jégkorong rajongói hétvégén a szezon utolsó pillanatait kell kiélvezzék. A Magyar Kupa négyes döntőjével a Tüskecsarnokban zárul az idény.

Szupkai Gábor

A Fehérvár az EBEL rájátszásába idén nem verekedte be magát, a Mol Liga elődöntőjében szintén elvéreztek a Fehérváriak a MAC ellen, így a Magyar Kupa az utolsó lehetőség arra, hogy valami cím a vitrinbe kerüljön ebben a szezonban.

Sárpátki Tamás (jobbra) revansot vehet a MAC ellen szombaton

- Természetesen szeretnénk megnyerni a kupát, de tisztában vagyunk azzal, hogy rajtunk kívül még három csapatnak ugyanez a célja. Az szezonunk sajnos korábban ért véget, mint ahogyan azt szerettük volna, ezért új célokat kellett kitűznünk, ami a Magyar Kupa elhódítása lett. A csapat háza táján sajnos akadnak problémák, Frank Banham és Kóger Dániel is sérüléssel küszködik, így ők maximum hot-dogot ehetnek a Tüskecsarnokban. Többnyire az osztrák ligás játékosok alkotják majd a sorokat, a MOL ligás jégkorongozókkal kiegészülve - mondta Hannu Jarvenpaa a Fehérvár AV19 vezetőedzője.

A hosszú selejtezősorozatot követően szerdán lett teljes a mezőny: a címvédő DVTK Jegesmedvék mellett a MAC Budapest, a Debreceni Hoki Klub és a Fehérvár AV19 csapatai mérhetik össze erejüket a Tüskecsarnokban. A szombati napon megismétlődnek a Mol Liga elődöntői, a Debrecen és a FAV19 reményei szerint nem ugyanolyan eredménnyel. A bronzmeccset vasárnap 16.45-kor, a döntőt 20.15-kor rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!