Fehérvár AV19

2015.03.13. 08:19

Önnek új üzenete érkezett!

A Fehérvár AV19 szurkolói különleges meglepetéssel kedveskedtek a csapatnak a csütörtöki edzés előtt.

Úgy tűnt, a csütörtöki nap sem különbözik majd a megszokottól, a tréning előtt azonban meglepetés várta játékosainkat az öltözőben. Mindannyiuk öltözőszekrényén több boríték feküdt, amelyekbe biztató üzeneteket és személyes jókívánságokat rejtettek a szurkolók. A több száz üzenetet még vasárnap, a Bécsbe tartó buszon kezdték el gyártani a drukkerek és folytatták a keddi mérkőzés előtt is. Az üzenet célba ért, Erdély Csanádék mosolygósan húzták fel a korcsolyát és jókedvűen indultak a délelőtti edzésre:

– Bementem reggel az öltözőbe és láttam, hogy ott vannak a kis borítékok. Azonnal megnéztem mi van bennük, hát egy csomó jókívánság volt! Nagyon jólesett, ahogy olvastam rázott a hideg, libabőrős lettem. Ezúton is nagyon köszönjük – mondta meghatottan ifjú támadónk.

Bartalis Istvánt is megérintette, szurkolóink nemes gesztusa: - Megható volt, mindenfelől kaptunk üzeneteket, szurkolóktól, közeli és távoli rokonoktól. Szép és vicces üzeneteket kaptunk, erőt ad számunkra, hogy a szurkolóink mellettünk állnak.

– Érezzük a támogatást minden nap. Bécsbe is sokan ellátogattak. Ez is egy apró kis plusz szurkolóink részéről, amivel segíteni tudnak minket. Voltak vicces és kedves üzenetek egyaránt, ez is hozzá tud járulni a csapat jó teljesítményéhez - mondta Kóger Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!