Fehérvár AV19

2015.07.30. 09:51

Preston Shupe és Devon Krogh érkezik

Mindkét kanadai játékos a MOL Ligás csapatunkat erősíti a következő szezonban.

A 26 éves kanadai támadó, Preston Shupe Franciaországból érkezik, ahol az előző szezonban a Strasbourg csapatát erősítette. A center az egyetem (Canisius College) elvégzése után, ahol utolsó két évében csapatkapitány is volt, megfordult a CHL-es Tulsa Oilers csapatában, majd kölcsönben, az SPHL ligában (Southern Professional Hockey League) szereplő Columbus Cottonmouths együttesében 31 mérkőzésen 31 egységgel zárt, azaz pont/meccs átlagot hozott.

A 185 centiméter magas, 88 kilogrammos játékosnak kulcsszerepet szán Tyler Dietrich vezetőedző:

- Preston nagyon jó játékos, azt várjuk tőle, hogy meghatározó tagja lesz a csapatnak és számos góllal és gólpasszal segít majd nekünk. Emellett kiváló vezetői adottságokkal is rendelkezik, valamint a csapat karakteréhez is sokat ad majd hozzá.

A 25 esztendős, szintén kanadai Devon Krogh az egyetem (Ohio State University) után, és 129 NCAA mérkőzéssel a háta mögött az ECHL-ben kezdte meg profi pályafutását, ahol az elmúlt két szezonban három különböző csapatban összesen 74 ECHL mérkőzésen lépett jégre és ezeken 16 pontot jegyzett. A védő a Greenville Road Warriors együttesétől érkezik csapatunkhoz.

Róla is jó véleménnyel van MOL Ligás csapatunk vezetőedzője:

- Devon kemény védő, aki már számos nagy csapatban megfordult, úgy érzem, szerencsések vagyunk, hogy a csapatunkban tudhatjuk - mondta róla Tyler Dietrich.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!