Fehérvár AV19

2015.07.21. 07:54

Martinelli igazi csapatember

Ryan Martinelli, csapatunk frissen igazolt légiós hátvédje örömmel nyilatkozott honlapunknak.

Miért döntött úgy, hogy Magyarországra igazol?

Amikor elkezdtem a profi karrieremet Európában, célul tűztem ki, hogy minél több országot és kultúrát megismerjek. Így, amikor a lehetőség adódott, hogy Magyarországon játszhassak, azonnal igent mondtam. Őszintén, nem tudtam túl sokat a csapatról, vagy a magyar hokiról, csak annyit, hogy a Fehérvár az EBEL-ben játszik és az osztrák ligában szereplés mindig is a céljaim között szerepelt. Tudtam, hogy a liga nagyon erős és a barátaim, akik az EBEL-ben játszanak, csak jót mondtak róla. A klubnál szereplő jelenlegi játékosok közül ismerem Chris Bodot, aki a testvéremmel játszott együtt korábban és néha nyáron játszunk egyet közösen.

Mik az erősségei és milyen játékstílust képvisel?

Az erősségem mindenképp a védekező játékom. Elég nagy játékos vagyok, aki szeret észak-amerikai stílusban játszani és úgy gondolom, elég megbízható vagyok. Ha lehetőséget kapok, támadásban is besegítek. A szurkolók, remélem, egy olyan játékost fognak látni bennem, aki a csapatot helyezi előtérbe és aki  mindent megtesz a csapat sikeréért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!