Fehérvár AV19

2015.06.04. 13:00

Sokat várnak tőle

Ahogy azt korábbi cikkükben megírtuk, Erdély Csanád Észak-Amerika egyik legerősebb juniorbajnokságában, az USHL-ben szerepel a következő szezonban. Scott Owens, a Sioux Falls Stampede vezetőedzője és általános menedzsere készséggel jellemezte a 19 éves centert honlapunknak.

Bobory Balázs

"Tavaly ősszel láttam Csanádot játszani Székesfehérváron, egy európai túrám alkalmával. Ahhoz képest, hogy 1996-ban született, nagyon jól kezelte a helyzetet és kiválóan játszott idősebb játékosok ellen. A szezon során végig követtem a statisztikáit, amelyek meggyőzőnek bizonyultak, végül beszéltem Mike Boivinnal, aki korábban a játékosom volt, és csak jókat mesélt Csanádról. Csani képzett játékos, kiváló méretekkel. Jól használja az erejét a kis területeken, sebességének köszönhetően pedig könnyedén rázhatja le a védőket. Nagyon fontos, hogy képes gólokat szerezni, és a speciális sorokban is hasznos játékos lehet. Csanád fontos szerepet fog játszani csapatunkban. Úgy tervezzük, hogy az első öt csatárunk között lesz, és az emberelőnyökben is használni fogjuk. Úgy tűnik, ő olyan srác, aki terhelhető, a sok jégidővel is megbirkózik. Reméljük, vezérszerepre is alkalmas lesz a fiatalabb játékosaink előtt."

Scott Owens, a Stampede vezetőedzője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!