Fehérvár AV19

2015.05.05. 14:25

Tájkép csata után

Hosszú és kemény volt az elmúlt szezon, nem csoda, hogy több játékosunkra is műtét és rehabilitáció vár a nyár folyamán. Mindeközben megkezdődött a jövőévi keret kialakítása.

Csik Tamás

A Fehérvár AV19 orvosának, Dr. Majzik Ernőnek sűrű hetei vannak, hiszen a klub- és válogatott szezon végeztével több játékosunk is kés alá feküdt. Az elmúlt csütörtökön Frank Banham kezdte a sort, akinek térde régóta rakoncátlankodott, nem lehetett már tovább halogatni a beavatkozást. Hétfőn a világbajnokság előtti edzések egyikén térdsérülést szenvedett Bartalis István következett. Sajnos a műtét során kiderült, hogy az egyik legrosszabb eshetőség jött be, támadónk térdszalagszakadást szenvedett és legkorábban decemberben léphet újra jégre. Tokaji Viktort szerdán műti Majzik doktor, míg Andrew Sarauer problémás válla esetében még nincs végleges döntés, egyelőre nem tudni, hogy szükséges-e orvosi beavatkozás.

Nemcsak az orvosok, a menedzsment sem pihen ezekben a napokban. Jövő héten megkezdődnek a tárgyalások a lejáró szerződésű játékosokkal és az új kiszemeltekkel. Az már bizonyos, hogy a légiósok közül Christian Engstrand, Mike Boivin és Brandon Marino távozik együttesünktől. Az igazolásokról természetesen folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!