Fehérvár AV19

2015.05.21. 09:17

Taroltak az év végi díjátadón a Fehérvár AV19 játékosai

Szerda este megtartotta szokásos szezonzáró bankettjét a Magyar Jégkorong Szövetség, ahol az évad legjobbjait is megválasztották.

Csik Tamás

Az Év játékosának járó díjat kapusunk, Hetényi Zoltán kapta, aki súlyos betegsége miatt a szezon nagy részét kihagyta, de a krakkói világbajnokságon már harmadik számú hálóőrként segíthette az A-csoportba való feljutást kiharcoló magyar válogatottat.

A legjobb csatárnak járó Ifjabb Ocskay Gábor-díjat Kóger Dániel vehette át, míg a Vedres Kupa, mellyel a legjobb kapust jutalmazzák, Rajna Miklósé lett, a legtechnikásabb játékosnak járó Miklós Kupát pedig Bartalis István vehette át.

Ezek mellett Fehérvárra került a Séra Miklós-díj is, melyet a legjobb utánpótlás edzőnek választott, a Fehérvár AV19 U20-as együttesével EBYSL-t nyerő és a magyar bajnoki címet is begyűjtő Tyler Dietrich kapott.

A további díjazottak:

Az évad legjobb női jégkorongozója Németh Anikó lett. Az év újonca felnőtt csapatban (Kósa Kupa) Sebők Balázs, a legjobb ifjúsági játékos (Leveles Kupa) Gáspár Levente, az év in-line játékosa pedig Revák Zoltán lett.

Minden díjazottnak szívből gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!