Fehérvár AV19

2015.07.22. 12:48

„Úgy érzem, itt vagyok jó helyen”

Csapatunk bekkje, Orbán Attila két évre szóló megállapodást kötött Ocskay Gáborral.

A védő 25 éves kora ellenére már rutinos EBEL játékosnak számít, és a 248 EBEL mérkőzés mellett a tavalyi krakkói válogatottnak is tagja volt. A tavalyi szezon legeredményesebb magyar hátvédje így nyilatkozott a megállapodás után:

„Nagyon örülök, hogy újabb két évig Fehérváron játszhatok. Ocskay Gábor nagyvonalú ajánlatot tett, úgy gondolom, hogy a két éves megállapodás nyomán a csapat is sikeresebb lehet is és sokat fejlődhetek játékosként is. A menedzsment által ismertetett tervek nagyon tetszettek, idén és jövőre is az a cél, hogy túlszárnyaljuk az eddigi teljesítményt, és örülök, hogy ebben segíthetek a csapatnak. Tudom, hogy nagyok az elvárások a csapattal és velem szemben is, de a felkészülés során eddig is és ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ezeket teljesítsük. Augusztustól kezdődik a közös felkészülés, nagyon várom, hogy készülhessünk a srácokkal, nagyon jók az új igazolások és a csapat is erősebb lesz a tavalyinál. Komoly felkészülésen vagyok túl, most azon dolgozom, hogy gyorsabb lehessek, főleg futásból és teniszből áll a programom, de a konditermi feladatokat is végzem. Jól esik, hogy sokan érdeklődtek, hogy hol folytatom a pályafutásomat,  és úgy érzem, hogy itt vagyok jó helyen, Fehérvár tudja a legtöbbet adni nekem , így jó döntést hoztam, amikor a hosszútávú maradás mellett döntöttem.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!