Fehérvár AV19

2015.03.13. 11:03

Újabb kőkemény ütközet következik!

Immár negyedszer csap össze a Fehérvár AV19 és a Vienna Capitals az EBEL-rájátszás negyeddöntőjében.

Az elmúlt három mérkőzés alapján könnyedén megjósolható, hogy péntek este is csontropogtató ütközetre van kilátás az Albert-Schultz Eishalléban. A bécsiek végérvényesen letették voksukat a határokat feszegető – és azokat átlépő – fizikai hoki mellett, amely nem mentes a provokációtól sem.

A fővárosiak vezetőedzője, Jim Boni továbbra is magabiztos. Elmondta, biztos volt abban, hogy a Fehérvár nem fog háromból három meccset nyerni. „Minél tovább tart a sorozat, annál nagyobb az esélyünk a továbbjutásra. Csapatomban tényleg 22 férfi harcol a győzelemért. Pénteken is meglesznek a helyzeteink, be is fogjuk ütni őket és kettő-kettőre alakítjuk a párharcot.”

A mieinknek továbbra sem szabad felvenni Rotterék pokróc stílusát. Kemény, de nem alattomos jégkorongot kell játszanunk, amiben érvényre jutnak az erősségeink, mert fegyelmezetten és megfelelő sebességgel jégkorongozva akár Bécsben is el tudjuk kapni a Capitalst, ahogy ezt már múlt vasárnap bebizonyították a fiúk.

Ma az Engstrand - Wehrs, Szirányi, Kóger, Sarauer, Banham – Ejdepalm, Varga, Kovács, Bartalis, Marino – Orbán, Boivin, Benk, Sikorcin, Magosi – Hetényi, Tokaji, Németh, Erdély, Vincze összeállításban küldi jégre csapatát Rob Pallin.

„Nagyon kemény mérkőzésre számítok ezúttal is. Játszanunk kell a játékunkat, oda kell figyelnünk hogy keveset hibázzunk, főként védekezésben. Remélem sikerül megnyernünk a mérkőzést ma, de ez nem azt jelenti, hogy utána vége a párharcnak. Számtalan példa van rá a hokiban, hogy egy csapat három győzelemmel állt, mégsem jött össze a végső siker." – Végezetül vezetőedzőnk is megköszönte a csapatnak szánt szurkolói üzeneteket. – „Minden kis dolog segít, nagyon kedves dolog volt a szurkolóinktól ez a kis gesztus. Mi ezek után is azon leszünk hogy, minden mérkőzésünket megnyerjük."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!