Foci

2015.03.17. 13:15

A Videoton FC U21-esei pontot mentettek, a Puskás és a DPASE nyerni tudott

Székesfehérvár - A Videoton FC, a Puskás Akadémia és a Dunaújváros PASE U21-es csapatai is a bajnokság Alsóházában vívják tavaszi meccseiket.

Ferencz Balázs

U21 I. osztály, Alsóház

5. forduló

Kaposvári Rákóczi BFLA–Videoton FC 2-2 (0-0)

Vezette: Halász Lajos.

Kaposvár: Gáspár – Jenei, Bohata, Kereszturi, Pallósi – Vas (Szalai), Kiss K., Fila, Kondor (Podolecz) – Házi (Bertók), Neubauer. Vezetőedző: Richter Sándor.

Videoton FC: Papp M. – Radács M., Kónya K., Babinyecz B., Szabó B. – Kalmár B., Hartyán D., Holka Sz., Lőrincz A.- Valkovszki P., Paudits P. (Magda M.). Vezetőedző: Csucsánszky Zoltán.

Gól: Jenei (63.), Bohata (82.), illetve Holka Sz. (70.), Valkovszki P. (89.).

Valkovszki Péter (balra) az utolsó előtti percben egyenlített Kaposváron, pontot mentett a Videoton FC U21-es csapata szombaton. Fotó: Molnár Artúr

– Az első félidő inkább egy óvatosabb játékot hozott, kevesebb jó teljesítmény volt mindkét oldalon. – értékelte a kaposvári összecsapást a Videoton FC U21-es csapatának vezetőedzője, Csucsánszky Zoltán. – Sok volt a sérült és a beteg játékosunk, most sem tudtunk a legjobb összeállításban szerepelni. Kiegyenlített volt az első félidő, majd a másodikban sokkal jobb teljesítményt nyújtottak a srácok. Felülkerekedtünk a hazaiakon, azonban kétszer is az ellenfél szerzett vezetést. A csapat tartását mutatja, hogy kétszer is felálltunk. Harcos, brusztos mérkőzés volt, a döntetlennel mindkét csapat elégedett lehet. A támadósorban és a pálya közepén játszó középpályásoktól kevesebbet láttunk és ez a játék, az eredmény rovására ment. Négy mérkőzés óta veretlenek vagyunk, dicséretes ez a produkció. Két megyei rangadó következik, szerdán 16 órakor Felcsúton vendégeskedünk, szombaton pedig a DPASE-t fogadjuk. Mindkét mérkőzésen jó teljesítményt várok, és majd kiderül, hogy ez mire lesz elég. Szűkös a keretünk, a 14-es keretből három olyan játékos van, akik hónapokra kidőltek, de az NB III-as csapat jóindulatára támaszkodva ki tudjuk egészíteni az U21-es gárdát. - mondta a tréner.

Vác Város LSE–Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

V.: Debreczeni Krisztián.

Vác Város LSE: Szekeres – Rudolf, Pápai, Milkó, Kovács M. – Antus, Kapa (Baja), Holczer, Niedermüller – Gyepes, Sárándi. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Puskás Akadémia FC: Zima Á. – Koronczi B., Lipcsei Á., László N., Erdei – Badi B., Damásdi A. (Németh E.), Hudák M., Makrai G. – Pintér B., Péter B. (Molnár T.). Vezetőedző: Szijjártó István.

Gól: Hudák M. (20.).

DVSC-DLA–Dunaújváros PASE 0-1 (0-1)

Vezette: Pécs Zoltán.

DVSC-DLA: Vámosi – Karikás, Böszörményi (Katona), Bun, Balogh K. – Ruzsa, Vincze, Györky, Nagy K. (Kovács L.) – Lénárt (Bartyik), Juhász (Engi). Vezetőedző: Gyarmati András.

Dunaújváros PASE: Dániel – Palkó, Oroszi, Ambrus, Rosta – Tamaskó, Kuti (Fogas), Szellák (Pekker), Sziládi (Szili) – Dunai, Lajos. Vezetőedző: Jakab Elek.

Gól: Sziládi (10.).

1. Dunaújváros 5 4 1 0 12 - 2 13

2. Vác Város LSE 5 2 2 1 5 - 4 8

3. PFLA 4 2 1 1 8 - 10 7

4. DVSC-DLA 5 2 0 3 12 - 8 6

5. Videoton FC 4 1 3 0 11 - 9 6

6. M.-Kecskemét 5 1 2 2 9 - 10 5

7. PMFC-Matias 5 1 1 3 7 - 12 4

8. Kaposvár 5 0 2 3 7 - 16 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!