Foci

2015.11.05. 15:12

Megyei I.: Az Iváncsa gólarányt javítana, a Sárosd csapata, pedig borítaná a papírformát

Székesfehérvár - A 11. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosításokról a hazai csapatok vezetőedzőit kértük meg egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

2015.11.07., szombat, 13:30

Ercsi – Sárszentmiklós

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: — Minden sorozat megszakad egyszer, tudtuk azt, hogy nem fogjuk a bajnokságot úgy végigjátszani, hogy nem kapunk ki. Ennek ellenére a játék képe és a helyzetek alapján legalább egy pontot megérdemeltünk volna.

Most egy újabb rangadó következik, amely lényegében arról dönt, hogy amelyik csapat nyer, az ötödik helyen fog telelni. Ennek megfelelően készünk a találkozóra, és szeretnénk otthon tartani a három pontot.

2015. 11.08., vasárnap, 13:30

Sárosd – Velence FQL System

Dvéri Zsolt a Sárosd vezetőedzője: — A múlt héten is közel voltunk ahhoz, hogy pontot szerezzünk, és nagyon remélem, hogy ezt a játékot át tudjuk menteni a Velence ellen is. Azok az egyéni hibák, pedig, amelyeket vétettünk legutóbb bízom benne, hogy nem ismételődnek meg, hiszen lényegében ilyen szituációk után születtek az ellenfél találatai.

Tanultunk az esetekből, bár ez az őszi szezonban sajnos éppen az ilyen hibák miatt kapjuk folyamatosan a gólokat, ezt nehéz orvosolni, de próbáljuk kiküszöbölni. Minden mérkőzésen felvállaljuk a játékot, játszani akarunk, nem adjuk fel teljesen a támadás lehetőségét, ezért is kaptunk annyi gólt. Ebből adódóan jönnek a már említett egyéni bakik, amelyhez párosul némi rutintalanság is.

Titkon bízom a pontszerzésben, egyszer már mi is okozhatnánk meglepetést ebben a bajnokságban, minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy ami kötelező jellegű lenne, vagy tényleg papírforma alapján is esélyesek lehetnénk, azokat nehezen tudjuk megvívni. Az előző fordulóban, és most sem mi vagyunk a favoritok, ám ilyenkor szebbik arcát mutatja a csapat, viszont mégsem tudjuk a saját javunkra fordítani a mérkőzést.

Mór – Lajoskomárom

Horváth Zoltán a Mór vezetőedzője: — A múlt héten, Sárosdon korábban, már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, és a győzelmünk nagyobb különbségű is lehetett volna, ha a ziccereinket kihasználjuk.

Nem ismerem igazán a Lajoskomárom csapatát, azt tudom, hogy több fiatal van náluk, aki bizonyítani akar. Három sérültünk van, de én ezzel nem foglalkozom, meg kell nyernünk a meccset, mindig az a legjobb tizenegy, amely a pályán van! Más kérdés, hogy igazán most kezdtünk volna összeállni, amit elterveztem csapatot az alapozáskor, azt, ha ezek a sérülések nem jönnek közbe először tudtam volna pályára küldeni. A győzelem lehet a legfőbb célunk, tapadni szeretnénk továbbra is az előttünk álló csapatokra.

Pusztavám – Tordas

Kocsis Jenő a Pusztavám vezetőedzője: — Meggyógyult két sérültünk, lett helyettük másik kettő, de igazság szerint a Polgárdi elleni utolsó fordulóbeli találkozóra készülünk már. Számunkra ez lesz a jövő szempontjait figyelembe véve. Ettől függetlenül természetesen azért vasárnap sem mondunk le a győzelemről. Vannak még tartalékaink a fiatalok között, Lajoskomáromban sajnos nem sikerült, kaptunk egy buta gólt, a lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni, hiába domináltunk az utolsó húsz percben. Ezt a három pontot most kellene pótolnunk! Elegünk volt a szimpatikus vesztes szerepéből, mindig az utolsó passz hiányzott legutóbb is, többször előfordult, hogy négy a háromban, három a kettőben vezettük kapura a labdát, de hiányzik a rutin a játékunkból. A döntésekkel van legtöbbször probléma, de egy év múlva már ezeket a helyzeteket jobban tudjuk kezelni. Amennyiben a hátralevő két fordulóban hat pontot tudnánk szerezni, akkor nagyon közel kerülnénk ahhoz, hogy a megoldódna a bennmaradásunk.

A fehér mezes Polgárdi a Szár vendége lesz, míg ellenfele, a Mezőfalva Martonvásáron lép pályára. Fotó: Molnár Artúr

Szár – Polgárdi Vertikál

Lacza Albert a Szár vezetőedzője: — Szükségünk van a pontokra, hogy a középmezőnyhöz felzárkózzunk. Az elmúlt két hétben négy pontot szereztünk, most egy olyan mérkőzés következik, amely hazai pályán mindenféleképpen a nyerhető kategóriába tartozik. Mindemellett nem téveszt meg bennünket a Polgárdi helyezése. Tudom azt, hogy fiatal csapatról van szó, ügye játékosokkal rendelkeznek, de a rutin megszerzéséhez még szükségük van.

Iváncsa – Bicske

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: — Az elmúlt hétvégén jól játszott a csapat, osztálykülönbség volt a két együttes között, és elnézést kérek, hogy csak négy gólt rúgtunk... Maximális komolysággal készülünk a Bicske ellen, legfőképp a három pont megszerzése a célunk, de nem utolsó sorban jó játékkal szeretnénk kiszolgálni a közönségünket az utolsó őszi hazai meccsünkön. Remélem, a srácok mindent megtesznek ezért. Merészebb terveink is vannak, nem lebecsülve a Bicske csapatát, de sokgólos mérkőzést akarunk játszani.

Martonvásár – Mezőfalva

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: — Visszatértek a csapatba a sérültek és az eltiltottak, stabilak vagyunk, úgyhogy egyértelműen győzelmet várok vasárnap. Kétségtelenül sok volt a hiányzón, és ez meg is látszott az eredményeken, bár még van két meghatározó játékosom, a kapus Strommer Crispin, és Molnár Attila, akik kicsit hosszabb időre estek ki, de szerencsére a csapat jól teljesít most. Így minden okunk megvan arra, hogy bizakodjunk a Mezőfalva ellen. Jól ismerjük őket, és azzal is tisztában vagyunk, hogy ellenfelünk jó csatárokkal rendelkezik, és nem lesz egyszerű feladat, oda kell figyelnünk, koncentrált játékot kell nyújtanunk!

Puskás FC III – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Sípos Zoltán a Puskás FC III vezetőedzője: — Rettentően mérges vagyok a múlt heti mérkőzés miatt, annak ellenére, hogy igazán nem játszottunk jól.

Azt szeretném most, hogy tizenegy a tizenegy ellen játsszon, és ne tizennégy a tizenegy ellen. A mérkőzés a játékról szóljon, ne a játékvezetőkről. Azért megyünk, amatőr csapatként, hogy egy jót játsszunk, ehelyett kaptunk egy olyan büntetőt kettő kettőnél, hogy a komoly futballmúlttal rendelkező Mezőfalva edzője is mosolygott. Nagyon tiszteljük a vasárnapi ellenfelünket, de szeretnénk egy jót játszani, ha a szerencse mellénk szegődik, akkor, pedig bármilyen eredmény születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!