Foci

2015.04.16. 13:54

Aqvital FC Csákvár: a győzelem nagy lépést érne

Csákvár - Újra egy közvetlen riválisával játszik rangadót az Aqvital FC Csákvár NB II-es labdarúgó-csapata. A Fejér megyei együtteshez a BFC-Siófok látogat.

Bobory Balázs

Két hete hazai pályán nagyot botlott a csákvári együttes, hiszen kikapott a szintén a kiesés elöl menekülő Ceglédtől.

Bognár György és Toldi Gábor együttese azonban felállt a megrendítő ütés után, és az előző fordulóban bravúros győzelmet aratott Zalaegerszegen.

- Igen, jót tett a lelkeknek az egerszegi siker, de a múlt heti győzelem csak akkor ér valamit, ha a Siófokot is le tudjuk gyűrni - mondta Domján Attila csapatkapitány.

Domján, a csákvári vezér
Fotó: Molnár Artúr

A Balaton-partiak ellen készülő keret nem lehet teljes, mivel Kocsis és Fényes megsérült, igaz, Sötét és Burucz már teljes értékű munkát végzett, így bekerülhet a keretbe pénteken.

- Ismerjük a siófokiakat, akik alaposan megerősödtek a télen, jól is szerepelnek. Elsősorban Andorka Péterre kell ügyelnünk, aki nagyon érzi a kaput, illetve a vendégek két gyors szélsője is veszélyes. Ivancsics Gellértet abban kell megakadályozni, hogy zavartalanul ossza el a labdákat.

Persze a csákváriaknak az elsőszámú feladatuk, hogy a saját játékukat próbálják, és tudják is játszani.

- A múlt heti győzelem után természetesen jó bolt a hangulat az edzéseken, bizakodom, hogy sikerül megszerezni a három pontot. Ha nyernénk, megelőznénk a Siófokot, és talán egy kicsit eltávolodnánk a veszélyes zónától is. A Balaton-partiak után újabb hazai meccs vár ránk a Sopron ellen, vagyis most fontos pontokat lehet szerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!