Foci

2015.03.28. 17:29

A Puskás legyőzte a Diósgyőrt - Szakály lőtte Miskolcon a vendégek találatát

Felcsút - Felkészülési meccset játszott egymással Miskolcon a Diósgyőr és a Puskás AFC.

Matók János

Diósgyőr–Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

Miskolc, 1500 néző.

Puskás AFC: Danilovics (Hajdúch ›46) – Koronczi, Tar, Vaszicsku, Tamás – Tóth B. (Fabio ›46), Spandler (Nagy Zs. ›70) – Makrai, Lencse (Sallai ›67), Szakály D. – Tischler. Vezetőedző: Benczés Miklós.

Remek hangulatú felkészülési mérkőzésen a Puskás Akadémia FC Szakály Dénes góljával (19. perc) 1-0-ás győzelmet aratott a DVTK ellen szombat délelőtt Miskolcon.

„Ezt a mérkőzést a Ferencváros elleni találkozóra való felkészülésnek szántuk annak ellenére, hogy többen is hiányoztak különböző okokból a csapatból. Örülök, hogy a fiatal játékosaink valódi futball hangulatban, kezdőként végigjátszva a mérkőzést focizhattak. Persze ilyenkor is fontos az eredmény, de még fontosabb, hogy nagyon szervezett volt a csapatunk. Két játékrendszert is kipróbáltunk, így ennek a mérkőzésnek is vannak fontos tapasztalatai, hogy miben kell még előrelépnünk. A mai teljesítménye alapján ki kell emelnem Szakály Dénest, akit több poszton is játszattam" – mondta Benczés Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!