Foci

2015.11.22. 15:10

Aqvital FC Csákvár: közel a pontszerzés

Győr – A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában az Aqvital FC csapata a listavezetőhöz látogatott szombat délután.

Krebsz András

Gyirmót FC Győr – Aqvital FC Csákvár 1-0 (0-0)

Győr-Gyirmót, 800 néző, vezette: Szilasi Szabolcs

Gyirmót: Sebők – Bori, Lázár P., Balogh B., Völgyi – Kiss M., Horváth A.(Présinger 82.), Beliczky(Tóth N. 56.), Simon András(Madarász 63.), Paku – Simon Attila. Vezetőedző: Bene Ferenc.

Csákvár: Gróf – Hajdú, Racskó(Dulló 67.), Szalai, Baranyai – Fényes, Bakos – Bartos(Domján 73.), Kocsis G., Oldal(Molnár T. 56.) – Makrai. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Az éllovas kezdte jobban a találkozót, Simon Attila azonban sem az ötösön belülről, sem azon kívülről nem tudott a kapuba találni, míg a csákváriak közül Kocsis Gábor és Fényes Szabolcs járt a legközelebb a gólszerzéshez. A folyatásban Makrai Gábor kihagyta a meccslabdát, a 71. percben a Simon Attila pedig megszerezte a vezetést a hazaiaknak, 1-0! A mérkőzés hajrájában a vendégek mindent egy lapra feltéve küzdöttek az egyenlítésért, Toldi Gábor az utolsó szögletnél még Grófot is előre küldte, ám az egyenlítés elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!