Foci

2015.05.21. 12:37

Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság - Az éles meccsek fordulója lesz

Székesfehérvár - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában több olyan mérkőzést is játszanak, amelyek a végelszámolásnál duplán számítanak.

Káldor András

Osz-Car csoport

A 16. fordulóban még a tabella 6. helyén állt a Kápolnásnyék csapata, majd ritkán látható mélyrepülésbe kezdett, zsinórban tíz meccsen szenvedett vereséget, és az utolsó helyen várja a szombati Kajászó elleni összecsapást. Nem áll valami fényesen az őket megelőző Pettend, mondhatni nem túl rózsás a helyzetük.

Négyszer kaptak ki egymás után, pedig a 23. fordulóban még a 10. helyet bérelték ki, ám mostanra szép lassan az utolsó előtti pozícióba süllyedtek. Igazi rangadó lesz az élmezőnyt követő a Bodajk és a Pátka között, bár a negyedik bodajkiak előnye tetemesnek tűnő nyolc pont riválisukkal szemben, de az utóbbi hetekben jó formát mutató Pátka hazai pályán erős, és faraghat hátrányán.

Mányra látogat a 2. helyen álló Bakonycsernye, nagy csatára van kilátás, hiszen október óta veretlenek a házigazdák otthon. Szépen menetel felfelé a Fehérvárcsurgó gárdája, ezúttal Válon bizonyíthatnak, hogy az utóbbi négy fordulóban aratott négy győzelem nem a véletlen műve volt.

Május 23., szombat, 17.00

Kápolnásnyék (15.)-Kajászó (8.)

Május 24., vasárnap, 17.00

Pákozd (9.)-Iszkaszentgyörgy (13.),

Mány (7.)-Bakonycsernye (2.),

Pátka (5.)-Bodajk (4.),

Kőszárhegy (12.)-Pettend (14.),

FC Csákvár II (10.)-Pázmánd (11.),

Vál (3.)-Fehérvárcsurgó (6.)

 


A váliak (kék) nehéz meccsre számíthatnak a Csurgó ellen. Fotó: Koppán Viktor

Agárdi Termál csoport

Egy nap alatt játsszák le a forduló összes mérkőzését, melyek közül kiemelkedik az Aba-Sárvíz csapatának sárosdi fellépése. A bajnokcsapat legutóbb Lajoskomáromban 1-0-ra nyert. Az idényben másodszor győzött ilyen arányban Dvéri Zsolt csapata, eddig csupán a Seregélyes úszta meg egygólos vereséggel az ellenük vívott csatát. Az alsóházban a Mezőszilas és a Seregélyes egyaránt „hatpontos” meccsen bizonyíthat, mindkét csapatnak égetően szüksége van a pontokra, persze a legfőbb céljuk a kiesés elkerülése. Egy biztos, hogy öldöklő kilencven perc vár mindkettőjükre.

Május 24., vasárnap, 17.00

Soponya (10.)-Szabadegyháza (7.),

Enying (12.)-Kulcs (9.),

LMSK Masita (11.)-Lajoskomárom (2.),

Pusztaszabolcs (6.)-Kálóz (8.),

Sárosd (1.)-Aba-Sárvíz (5.),

Adony (13.)-Nagykarácsony (14.),

Baracs (4.)-Nagylók (3),

Mezőszilas (16.)-Seregélyes (15.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!