Foci

2014.10.24. 13:00

Az MTK-t fogadja a lendületbe jött PAFC

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, a tabellán 8. helyen álló Puskás Akadémia FC a Vidi közvetlen üldözőjét, az MTK-t fogadja szombaton 14 órakor.

Matók János

Lencse (fehérben) csapatával szeretne feljebb lépni a tabellán (Fotó: puskasakademia.hu/Takács József)

Happy a hangulat Felcsúton, s ez érthető is, hiszen Benczés Miklós vezetőedző csapata, a Puskás Akadémia FC zsinórban négyszer győzött, s így már a tabella 8. helyére lépett. Szintén nyugodt a légkör az MTK-nál: Garami József szakmai igazgató együttese a Videoton FC közvetlen üldözője, miután eddig 9 győzelmet aratott, s csak a Pakstól (3-0) és az éllovas Viditől (5-0) kapott ki. Az egyaránt jó formában lévő két csapat most a Pancho Arénában méri össze a tudását.

- Meglepetésre készülünk az MTK ellen, még akkor is, ha egy nagyon jó csapatról beszélünk, melyet egy kiváló szakvezető irányít. Kölcsönösen ismerjük egymást, de bizakodóak vagyunk, s hazai környezetben szeretnénk tovább folytatni a jó sorozatunkat, ami persze az MTK-ra is érvényes - nyilatkozta a Puskás Akadémia televíziójának Benczés Miklós.

- Az első néhány fordulóban a szerencse sem volt velünk. Úgy gondolom, amit akkor elvett a sors, azt most visszaadta. A csapat is érzi, hogy elindult egy jó sorozat, ezt szeretnénk folytatni, kicsit feljebb lépni. Minden meccs más, és ebben a csapatban van még lehetőség, ezért nem írnám alá előre a nyolcadik helyezést - mondta a rangado.hu-nak Lencse László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!