Foci

2017.05.11. 18:15

Megyei II: kiélezett mérkőzések jönnek

A 27. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Az OSZ-CAR csoportban fontos kérdések is eldőlhetnek.

Káldor András

OSZ-CAR csoport

A csoport rangadójára Száron kerül sor, ahol a Puskás AFC III csapatát fogadják a házigazdák. A felcsútiak előnye öt pont, ebből a szári csapat győzelme esetén jelentősen faraghat, bár a PAFC III az idei szezonban idegenben még nem szenvedett vereséget. Az alsóházban is fontos összecsapást rendeznek, amely a kiesés szempontjából az Aqvital FC Csákvár II, valamint a Videoton Baráti Kör számára egyaránt döntő lehet, hiszen mindketten 18-18 pontot gyűjtöttek.

A fehérváriak mellett szól, hogy hazai körülmények között már ötször győztek, míg a Csákvár idegenben csupán kétszer nyert. Presztízsmeccset játszik egymással a Pusztavám-Jüllich és a bajnoki címre esélyes Bakonycsernye csapata, ősszel a csernyeiek nagyon sima három nullás sikert értek el, és idegenben sem rossz az idei mérlegük. Jó meccsre van kilátás Fehérvárcsurgón, ahová a Mány együttese látogat.

Az 5. helyen tanyázó vendéglátók nyolc hazai győzelmet jegyezhetnek eddig, és nem sok csapatnak sikerült itt nyerni. A Mány közel ötven százalékos idegenben, a rúgott és kapott góljaik száma megegyezik, 33-szor találtak be, és ugyanennyit kaptak.

Május 13., szombat, 17.00

Kápolnásnyék (6.)-Csór-Truck Trailer (13.)

Május 14., vas., 15.00

Szár (3.)-Puskás AFC III (2.) Május 14., vasárnap, 17.00 Pákozd (11.)-Bodajk (8.), Videoton Baráti Kör (14.)-Aqvital FC Csákvár II (15.), Pusztavám-Jüllich (4.)-Bakonycsernye (1.), Mór II (7.)-Vál (10.), Kőszárhegy (16.)-Pázmánd (12.), Fehérvárcsurgó (5.)-Mány (9.)

A kék mezes Pázmánd Kőszárhegyre utazik
Fotó: Kricskovics Antal

AGÁRDI TERMÁL cs.

Igazán rangadó jellegű mérkőzés ezen a hétvégén nem lesz a csoportban, ellenben ettől függetlenül így is lesz több figyelemre méltó párosítás. A listavezető Ikarus-Maroshegy csapatánál a múlt héten kinyílott a gólzsák, ezt és a tizenegy kapott találatot az MPF Ráckeresztúr együttese bánta. Most is egy újabb, a kieséshez közel álló alakulattal találkoznak a fehérváriak, a Rácalmás vendégei lesznek. A Nagykarácsony idén eddig csak egyszer nyert hazai pályán, nagy kérdés, hogy marad-e ez a szám, vagy meg tudják-e lepni a Szabadegyháza csapatát? Kálozon szerepel a Kisláng csapata, a vendéglátók a múlt héten nagy vereségbe szaladtak bele (2-6 Enyingen), míg ellenfelük ellenkező előjellel, kiütéssel nyert 8-3-ra a Besnyő-Iváncsa II ellen.

Május 14., vasárnap, 17.00 Nagylók (9.)-Sárbogárd II (12.), Nagykarácsony (14.)-Szabadegyháza (3.), LMSK Cobra Sport (11.)-Adony (8.),

Rácalmás (15.)-Ikarus-Maroshegy (1.), MPF Ráckeresztúr (13.)-Enying (5.),

Káloz (7.)-Kisláng (2.),

Seregélyes (4.)-Besnyő-Iváncsa II (10.)

Címkék#megyei II

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!