Foci

2015.05.30. 20:36

Dévényi Tiborra emlékeztek a labdarúgók és a szurkolók

Székesfehérvár - Immár másodjára, hogy benépesült, és szombaton reggeltől kora délutánig gyerekzsivajtól volt hangos a Főnixcsarnok.

Káldor András

Színvonalas meccsek után nyerte a tornát a Videoton kék csapata. Fotó: Molnár Artúr

A MÁV Előre SC legendás elnökére Dévényi Tiborra emlékeztek ismeretlenül is azok az ifjú, 11 esztendős labdarúgó palánták, akik két pályán rendületlenül rúgták a labdát. Dévényi Tibor lassan három éve nincs közöttünk, de egész biztosan elégedett lenne a nevével fémjelzett tornán látottakkal. Ez a focitorna második állomása volt az idei emléktorna-sorozatnak. Az áprilisi, kiváló színvonalat hozó utánpótlás-röplabdatorna után labdarúgásban hét U-11-es és három öregfiúk-együttes vett részt. Az U-11-esek mezőnyében a Videoton piros és kék csapata, a szintén fehérvári Főnix Gold FC, valamint a Győri ETO, a ZTE, a Siófok és a Gloriett FC együttesei léptek pályára. A Borsányi István edzette Videoton kék csapata veretlenül végzett az élen, megelőzve a Győri ETO-t és a Főnix Goldot. A legjobb játékos Berki Marcell (Videoton, kék) lett, aki idén is bezsebelte az elismerést. Az öregfiúknál az Önkormányzat megelőzte a MÁV Előrét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!